Pagina's

zaterdag 9 mei 2009

Snowball rocks

Ik zou wel eens willen zien hoe Snowball reageerde op de ingewikkelde ritmes die onze Magic Sam uit zijn drumstel weet te halen ...

(Hier gevonden)

woensdag 6 mei 2009

Terug van even weggeweest

Gisteren kwamen we terug van een paar daagjes bij de Oosterburen en morgen moet ik weer 'te werk', dus vandaag wordt besteed aan achterstallige mails en leeswerk. Dankzij de inhaalslagen van collega's die snel even de 23Dingencursus afmaken was mijn halve morgen gevuld met het lezen van hun epistels.

We (man, oudste dochter en ik) zaten in Annenwalde, een klein plaatsje bij Templin in het voormalige Oost-Duitsland. Templin ligt ten noorden van Berlijn in een gebied met veel bossen en meren.

Ons vakantiehuisje was simpel en had, zoals een goed Oostduits huisje betaamt, een paar gebreken (onbetrouwbaar warm water, losse strook aluminium als drempel, kapot kastdeurtje - niets onoverkomelijks). Het kostte 25 euro per nacht en het had zelfs verwarming, dus je hoort ons niet mopperen.

We hebben voornamelijk plaatsen bezocht waar we al eerder geweest zijn. Zoals dit idyllische plekje aan de oever van één van de meren bij het plaatsje Temmen in de Schorfheide:


De foto's staan op Picasaweb. Wie tips zoekt voor leuke plaatsen en huisjes (we hebben er al heel wat uitgeprobeerd) kan altijd bij ons terecht voor onafhankelijk advies, aangezien we niet op de loonlijst staan van de VVV van Templin.

Ze worden schaars, maar zo nu en dan zie je er nog eentje rondrijden:

Related Posts with Thumbnails