Pagina's

woensdag 28 januari 2009

Visitekaartjes?!

Vandaag hebben we een Kennisdagdeel over netwerken bijgewoond. Simone heeft zich al uitgesloofd met een verslagje.Als hulpmiddel bij het netwerken kwamen visitekaartjes ter sprake. Maar vanavond (even mijn links in Netvibes aan het langslopen) kwam ik er achter: visitekaartjes zijn zóóó 2008!Poken is de nieuwe trend. Poken doe je met een poken. Een poken is een soort digitaal visitekaartje, maar dan anders. Je houdt jouw Poken tegen een ander en je gegevens, zoals bijvoorbeeld je Hyves, LinkedIn of Facebookprofielen worden gewisseld. Een uitstekend huwelijk dus tussen netwerken en 23dingen. Bekijk hier de reportage van RTL.Op deze plek vind je meer info en je kunt er meteen eentje bestellen.

maandag 26 januari 2009

Wat je nog meer kunt doen met een boek

Tijdens het uitvoeren van een van onze 23 opdrachten kwam ik via het weblog Enschede a/Zee (leuke voor je Netvibes pagina!) bij de boeksculpturen van Brian Dettmer terecht. Ongelooflijk! Na zoveel jaar werken in de bieb kijk je er niet meer zo gauw van op wat mensen met boeken uitvreten, maar als we de boeken zo terugkregen hadden we er vast geen problemen mee dat ze niet meer uitgeleend konden worden. Het schijnt een hele aparte kunstvorm te zijn, probeer de zoekopdracht 'book sculptures' maar eens in Google, er gaat een wereld voor je open.


Su Blackwell maakt ook hele mooie:



En bij dit filmpje (This is Where We Live) zijn meer dan 1000 boeken gebruikt:


This Is Where We Live from 4th Estate on Vimeo

zondag 25 januari 2009

#9 En wat hebben we er tot nu toe van geleerd?

Mijn meer-dan-100 woorden staan in ons 23dingen blog, zo'n saaie lap tekst zet ik niet in mijn eigen weblogje :)
Kern van het verhaal: laten we met z'n allen een bieblog beginnen!

Ding 8 heeft me wel aardig van de straat gehouden. Een paar resultaten zitten in Picasaweb:

Ding 8

Terug naar de kust


Even een weekendje naar het ouderlijk huis. Logeren bij moeders, op bezoek bij de broers en uiteraard: wandelen langs het strand. Heerlijk rustig in de deze tijd van het jaar!
Uitgewaaid en uitgerust kom ik maandag weer op het werk..
Related Posts with Thumbnails